Na podstawie punktu 10 części 10 Dodatkowe informacje (strona 11 Zapytania Ofertowego)
Związek Polskie Mięso
unieważnia
ZAPYTANIE OFERTOWE nr ZPM/7/1/2022
dotyczące projektu
przygotowanie szczegółowej koncepcji oraz realizację działań w...
Poniżej przesłane pytania w sprawie Zapytania Ofertowego dotyczącego projektu przygotowanie szczegółowej koncepcji oraz realizację działań w ramach projektu pt. „Udział w Targach SIAL Paryż...
Związek Polskie Mięso zaprasza w terminie do 19 lipca 2022 roku do składania odpowiedzi na ZAPYTANIE OFERTOWE nr ZPM/7/1/2022 dotyczące projektu przygotowanie szczegółowej koncepcji...
W załączeniu ogłoszenie wyniku postępowania dotyczącego Zapytania Ofertowego ZPM 2/12/2021 dotyczące Projektu (zadania) „Akcje promocyjno-informacyjne dla uczniów szkół gastronomicznych – Stawiam na drób”:
Informacja o...
W Zapytaniu Ofertowym nr ZPM 2/12/2021 dotyczącym Projektu (zadania)„Akcje promocyjno-informacyjne dla uczniów szkół gastronomicznych – Stawiam na drób” na stronie 4 Rozdział 8 doprecyzowany...
Poniżej przesłane pytania w sprawie Zapytania Ofertowego ZPM 2/12/2021 dotyczące Projektu (zadania) „Akcje promocyjno-informacyjne dla uczniów szkół gastronomicznych – Stawiam na drób”
nr ZPM/08/1/2020 dotyczące...
W Zapytaniu Ofertowym nr ZPM 2/12/2021 dotyczącym Projektu (zadania)„Akcje promocyjno-informacyjne dla uczniów szkół gastronomicznych – Stawiam na drób” na stronie 7 Zapytania, Rozdziale 10,...
Związek Polskie Mięso” zaprasza do składania odpowiedzi na zapytanie-ofertowe-15_12_2021 dotyczące Projektu (zadania) „Akcje promocyjno-informacyjne dla uczniów szkół gastronomicznych – Stawiam na drób”.
Związek Polskie Mięso” zaprasza do składania odpowiedzi na ZAPYTANIE OFERTOWE ZPM1/12/2021 na przeprowadzenie koordynacji zadania „MARKA POLSKIE MIĘSO/Polska Smakuje - kontynuacja”.