Aktualności
Baza wiedzy
Brexit
Ceny produktów rolnych
Kulinaria
Produkcja, handel, otoczenie biznesowe
Rynek mięsa
Zapytania ofertowe
2019
2020
Systemy jakości
PQS
Uczestnicy sytemu
Do pobrania PQS
Dla mediów
GTS
Kabanosy
Kiełbasa jałowcowa
Kiełbasa myśliwska
Do pobrania GTS
O związku
Władze Zarządu
Członkowie
Nasze działania
Pewne jest jedno
Moda na wieprzowinę!
Piknik PDŻ – fotorelacja
Pork Quality System
Ambrozja Smaku – Polskie Mięso
Study Tour: Szlakiem Polskiego Mięsa – smakuj wołowinę!
Stawiam na drób!
Stawiam na wołowinę!
Dołącz do nas
Nasze media
Biuletyn
Gazeta
Kontakt
Sign in
Welcome!
Log into your account
Twoja nazwa użytkownika
Twoje hasło
Nie pamiętasz hasła?
Password recovery
Odzyskaj swoje hasło
Twój e-mail
Wyszukiwanie
Polskie Mięso
Aktualności
9 paradoksów From Farm to Fork/Od pola do stołu
Szkolenie pt. „ASF- Bezpieczeństwo żywności, nadzór, podział kompetencji oraz wymiana doświadczeń”
Jak zredukować straty żywności? Najnowsze opracowanie Parlamentu Europejskiego
Ruszyła kampania Marka Polskie Mięso
Co dziesiąty Polak kupuje żywność online. Magazyny z chłodniami rozwijają się…
Baza wiedzy
Wszystko
Brexit
Ceny produktów rolnych
Kulinaria
Produkcja, handel, otoczenie biznesowe
Rynek mięsa
Odpowiedzi na pytania w sprawie „Programu mającego na celu wczesne…
GIview już działa
Analiza GUS – Światowa produkcja mięsa
Załamanie cen na rynku trzody chlewnej
Zapytania ofertowe
Wszystko
2019
2020
INFORMACJA O WYBORZE OFERTY DOTYCZĄCEJ ZAPYTANIA OFERTOWEGO ZPM/11/1/2020
PROTOKÓŁ Z WYNIKÓW POSTĘPOWANIA W SPRAWIE ZAPYTANIE OFERTOWE NR ZPM/11/1/2020 DOTYCZĄCE…
ZAPYTANIE OFERTOWE ZPM/11/1/2020 „MARKA POLSKIE MIĘSO/POLSKA SMAKUJE”
PROTOKÓŁ Z WYNIKÓW POSTĘPOWANIA W SPRAWIE ZAPYTANIE OFERTOWE NR ZPM/10/1/2020 DOTYCZĄCE…
Systemy jakości
PQS
Uczestnicy sytemu
Do pobrania PQS
Dla mediów
GTS
Kabanosy
Kiełbasa jałowcowa
Kiełbasa myśliwska
Do pobrania GTS
O związku
Władze Zarządu
Członkowie
Nasze działania
Pewne jest jedno
Moda na wieprzowinę!
Piknik PDŻ – fotorelacja
Pork Quality System
Ambrozja Smaku – Polskie Mięso
Study Tour: Szlakiem Polskiego Mięsa – smakuj wołowinę!
Stawiam na drób!
Stawiam na wołowinę!
Dołącz do nas
Nasze media
Wszystko
Biuletyn
Gazeta
Gazeta – Polskie Mięso (marzec) 01/2021
Gazeta – Polskie Mięso (grudzień) 12/2020
Biuletyn 2020.11
Biuletyn 2020.10
Kontakt
Strona główna
Baza wiedzy
Brexit
Brexit
Brexit
Ceny produktów rolnych
Kulinaria
Produkcja, handel, otoczenie biznesowe
Rynek mięsa
Brexit – co po 1 stycznia 2021
11 grudnia 2020
Ministerstwo rolnictwa przygotowało m.in. ulotkę informacyjną ze wskazówkami dla przedsiębiorców, która będzie do pobrania na stronie internetowej ministerstwa oraz zamieszczona w Biuletynie informacyjnym resortu. Link...
Czytaj więcej
Ta strona korzysta z ciasteczek aby świadczyć usługi na najwyższym poziomie. Dalsze korzystanie ze strony oznacza, że zgadzasz się na ich użycie.
Zgoda