• Aktualności
  • O związku
    • Władze Związku
    • Członkowie
    • Dołącz do nas
  • Nasze działania
    • Kampania
      • Pewne jest jedno
      • Moda na wieprzowinę!
    • Wydarzenia
      • Piknik PDŻ – fotorelacja
      • Ambrozja Smaku – Polskie Mięso
      • Study Tour: Szlakiem Polskiego Mięsa – smakuj wołowinę!
      • Stawiam na drób!
      • Stawiam na wołowinę!
    • Newsletter
    • Gazeta
    • Kulinaria
  • Baza wiedzy
    • Brexit
    • Ceny produktów rolnych
    • Mięsne Fakty
    • Archiwum Biuletynu Mięsne Fakty
    • Produkcja, handel, otoczenie biznesowe
    • Rynek mięsa
    • Zdrowa porcja wiedzy
  • Zapytania ofertowe
    • 2019
    • 2020
    • 2021
    • 2022
    • 2023
  • Systemy jakości
    • PQS
      • Pork Quality System
      • Uczestnicy sytemu
      • Do pobrania PQS
      • Dla mediów
    • GTS
      • Kabanosy
      • Kiełbasa jałowcowa
      • Kiełbasa myśliwska
      • Do pobrania GTS
  • Kontakt
Wyszukiwanie
Polskie Mięso
  • Aktualności
    • Oświadczenie ZPM

      Stanowisko Związku Polskie Mięso w sprawie artykułu dotyczącego zanieczyszczeń z ferm…

      Oświadczenie ZPM

      Oświadczenie Związku POLSKIE MIĘSO w sprawie publikacji nierzetelnych informacji dotyczących przemysłu…

      Mały logotyp ZPM

      Oświadczenie w sprawie treści zawartych na stronie głównej portalu www.gazeta.pl w…

      Mały logotyp ZPM

      Modelowy przykład dezinformacji żywnościowej

      Mały logotyp ZPM

      Wezwanie do zaprzestania działań niezgodnych z etyką dziennikarską

  • O związku
    • Władze Związku
    • Członkowie
    • Dołącz do nas
  • Nasze działania
    • Kampania
      • Pewne jest jedno
      • Moda na wieprzowinę!
    • Wydarzenia
      • Piknik PDŻ – fotorelacja
      • Ambrozja Smaku – Polskie Mięso
      • Study Tour: Szlakiem Polskiego Mięsa – smakuj wołowinę!
      • Stawiam na drób!
      • Stawiam na wołowinę!
    • Newsletter
    • Gazeta
    • Kulinaria
  • Baza wiedzy
    • WszystkoBrexitCeny produktów rolnychMięsne FaktyArchiwum Biuletynu Mięsne FaktyProdukcja, handel, otoczenie biznesoweRynek mięsaZdrowa porcja wiedzy
      Bartosz Czarniak, rzecznik prasowy Polskiego Związku Hodowców i Producentów Trzody Chlewnej "Polsus"

      Zabezpieczone: [Mięsne Fakty] Problem hodowli trzody jest dość skomplikowany

      Mięsne Fakty: Spadek pogłowia świń w Polsce

      Zabezpieczone: [Mięsne Fakty] Spadek pogłowia świń w Polsce

      Mięsne fakty nr 13

      Zabezpieczone: [Mięsne Fakty] Sześć najważniejszych wyzwań dla polskiej branży wołowej

      Biuletyn Mięsne Fakty. Wzrost dostaw mięsa w Polsce

      Zabezpieczone: [Mięsne Fakty] Wzrost o 6,8 proc. dostaw mięsa w Polsce

  • Zapytania ofertowe
    • Wszystko20192020202120222023
      zapytania ofertowe

      Informacja o wyniku postępowania w sprawie Zapytanie Ofertowe nr ZPM 01/08/2023…

      zapytania ofertowe

      Informacja o wyniku postępowania w sprawie Zapytanie Ofertowe nr ZPM 01/07/2023…

      zapytania ofertowe

      ZAPYTANIE OFERTOWE nr ZPM 01/08/2023 dotyczące projektu pt. „Mięso z Polski…

      zapytania ofertowe

      Zapytanie Ofertowe nr ZPM 01/07/2023 dotyczące projektu pt. „Akcje promocyjno-informacyjne dla…

  • Systemy jakości
    • PQS
      • Pork Quality System
      • Uczestnicy sytemu
      • Do pobrania PQS
      • Dla mediów
    • GTS
      • Kabanosy
      • Kiełbasa jałowcowa
      • Kiełbasa myśliwska
      • Do pobrania GTS
  • Kontakt
Strona główna Kulinaria

Kulinaria

  • Aktualności
  • Archiwum
  • Baza wiedzy
  • Bez kategorii
  • Kulinaria
  • Nasze media
  • Raporty
  • Stanowiska ZPM
  • UE i Świat
  • Wieprzowina
  • Zapytania ofertowe
  • Związek
    Białe czy Czerwone. Pewne jest jedno

    Białe czy Czerwone. Odc.: Coś się święci [Wideo]

    8 kwietnia 2019
    </iframe
    Więcej
    Beata śniechowska i Magiczny Składnik

    Białe czy Czerwone. Odc.: Waga piórkowa [Wideo]

    22 marca 2019
    Więcej

    Białe czy Czerwone. Odc. 1: Rozbieramy mięso! [ Wideo]

    14 lutego 2019
    Więcej
    Steki z krzyżowej wg Marcina Budynka

    Wołowe triki i techniki! Odc. 3: Steki z krzyżowej [Wideo]

    1 sierpnia 2017
    Więcej
    Tatar - jak przygotować mięso wołowe

    Wołowe triki i techniki! Odc. 2: Befsztyk tatarski [Wideo]

    1 sierpnia 2017
    Więcej
    Marcin Budynek w programie "Wołowe triki i techniki"

    Wołowe triki i techniki. Odc. 1: Co kryje w sobie półtusz wołowa?

    1 sierpnia 2017
    Więcej
    Facebook
    Instagram
    Twitter
    Youtube
    • GTS
    • PQS
    • Eksport
    • Reklama

    Związek Polskie Mięso
    ul. Chałubińskiego 8
    00-613 Warszawa

    Godziny pracy biura:
    Poniedziałek-piątek 8:00-16:00

    Tel: +48 22 830 26 56
    Email: info@polskie-mieso.pl

    KRS: 0000063289
    NIP: 5261719336
    REGON: 010700994

    • Aktualności
    • Zapytania ofertowe
    • O związku
    • Baza wiedzy
    • Nasze media
    • Archiwum
    • Kontakt

    Copyright © 2020 Polskie Mięso

    • Polityka prywatności i plików cookies
    • Regulamin
    • Kontakt
    Ciasteczka
    Podczas korzystania z naszej strony chcielibyśmy wykorzystywać pliki cookies, które umożliwiają prawidłowe działanie strony, pliki cookies, które są zbierane w celu tworzenia statystyk w zakresie strony internetowej, pliki cookies, które dają możliwość wyświetlania reklam dla użytkowników strony internetowej. Kliknij poniżej, aby wyrazić zgodę na wszystkie pliki albo przejść do ustawień, aby dokonać szczegółowych wyborów plików cookies. Przeczytaj naszą politykę cookie
    Ustawienia Odrzuć wszystko Zaakceptuj wszystko
    Ciasteczka
    Oto używane w naszym serwisie usługi, które mogą zapisywać na Twoim urządzeniu pliki cookies. Wybierz odpowiadające Ci ustawienia. Przeczytaj naszą politykę cookie
    • Funkcjonalne pliki cookies
      Wykorzystywanie takich plików cookies jest niezbędne do prawidłowego działania strony internetowej.
    • Google Analytics
      Wykorzystujemy narzędzie do zebrania danych statystycznych o sposobie korzystania przez użytkowników z naszej strony internetowej.
    • Społecznościowe pliki cookies
      Zapewniamy możliwość korzystania z funkcji społecznościowych, takich jak subskrypcja profilu społecznościowego na takich platformach jak Facebook, Instagram, Twitter, YouTube. Korzystanie z tych funkcji wiąże się z wykorzystywaniem plików cookies administratorów serwisów społecznościowych Facebook.
    • Marketingowe pliki cookies
      Wykorzystywanie marketingowych plików cookies odbywa się w celu możliwości wyświetlania reklam dla użytkowników strony internetowej.
    Zapisz Odrzuć wszystko Zaakceptuj wszystko