• Aktualności
  • O związku
    • Władze Zarządu
    • Członkowie
    • Dołącz do nas
  • Nasze działania
    • Kampania
      • Pewne jest jedno
      • Moda na wieprzowinę!
    • Wydarzenia
      • Piknik PDŻ – fotorelacja
      • Ambrozja Smaku – Polskie Mięso
      • Study Tour: Szlakiem Polskiego Mięsa – smakuj wołowinę!
      • Stawiam na drób!
      • Stawiam na wołowinę!
    • Newsletter
    • Gazeta
    • Kulinaria
  • Baza wiedzy
    • Brexit
    • Ceny produktów rolnych
    • Mięsne Fakty – WOŁOWE
    • Produkcja, handel, otoczenie biznesowe
    • Rynek mięsa
  • Zapytania ofertowe
    • 2019
    • 2020
    • 2021
    • 2022
    • 2023
  • Systemy jakości
    • PQS
      • Pork Quality System
      • Uczestnicy sytemu
      • Do pobrania PQS
      • Dla mediów
    • GTS
      • Kabanosy
      • Kiełbasa jałowcowa
      • Kiełbasa myśliwska
      • Do pobrania GTS
  • Kontakt
Sign in
Welcome!Log into your account
Nie pamiętasz hasła?
Password recovery
Odzyskaj swoje hasło
Wyszukiwanie
Polskie Mięso
  • Aktualności
    • Polskie Mięso - Forum Rynku Spożywczego i Handlu 2022

      Związek Polskie Mięso partnerem Forum Rynku Spożywczego i Handlu

      Targi POLAGRA 2022

      POLAGRA 2022: oto najważniejsze informacje

      Oświadczenie organizacji drobiarskich w sprawie materiału TVN

      Oświadczenie organizacji drobiarskich w sprawie manipulacji w materiale TVN24

      Raport "WIEPRZOWINA - NOWA PERSPEKTYWA"

      Premiera raportu ,,WIEPRZOWINA – NOWA PERSPEKTYWA”

      Międzynarodowe forum branży mięsnej w Poznan Congress Center

      Międzynarodowe FORUM branży mięsnej

  • O związku
    • Władze Zarządu
    • Członkowie
    • Dołącz do nas
  • Nasze działania
    • Kampania
      • Pewne jest jedno
      • Moda na wieprzowinę!
    • Wydarzenia
      • Piknik PDŻ – fotorelacja
      • Ambrozja Smaku – Polskie Mięso
      • Study Tour: Szlakiem Polskiego Mięsa – smakuj wołowinę!
      • Stawiam na drób!
      • Stawiam na wołowinę!
    • Newsletter
    • Gazeta
    • Kulinaria
  • Baza wiedzy
    • WszystkoBrexitCeny produktów rolnychMięsne Fakty – WOŁOWEProdukcja, handel, otoczenie biznesoweRynek mięsa
      GMO w paszach

      Newsletter 28.11.2022

      Polska największym producentem drobiu

      Newsletter 21.11.2022

      Spadek gospodarstw utrzymujących zwierzęta gospodarskie

      Newsletter 14.11.2022

      Newsletter 7.11.2022

  • Zapytania ofertowe
    • Wszystko20192020202120222023
      zapytania ofertowe

      ZAPYTANIE OFERTOWE – DZIAŁANIA WIZERUNKOWE – WYDŁUŻENIE TERMINU

      zapytania ofertowe

      ODPOWIEDZI NA PYTANIA DO ZAPYTANIA OFERTOWEGO – Działania wizerunkowe

      zapytania ofertowe

      Zapytanie ofertowe – Działania wizerunkowe – korekta błędu

      zapytania ofertowe

      Zapytanie ofertowe – Działania wizerunkowe

  • Systemy jakości
    • PQS
      • Pork Quality System
      • Uczestnicy sytemu
      • Do pobrania PQS
      • Dla mediów
    • GTS
      • Kabanosy
      • Kiełbasa jałowcowa
      • Kiełbasa myśliwska
      • Do pobrania GTS
  • Kontakt
Strona główna Kulinaria

Kulinaria

  • Aktualności
  • Archiwum
  • Baza wiedzy
  • Bez kategorii
  • Kulinaria
  • Nasze media
  • Raporty
  • Stanowiska ZPM
  • UE i Świat
  • Wieprzowina
  • Zapytania ofertowe
  • Związek
    Białe czy Czerwone. Pewne jest jedno

    Białe czy Czerwone. Odc.: Coś się święci [Wideo]

    8 kwietnia 2019
    </iframe
    Czytaj więcej
    Beata śniechowska i Magiczny Składnik

    Białe czy Czerwone. Odc.: Waga piórkowa [Wideo]

    22 marca 2019
    Czytaj więcej

    Białe czy Czerwone. Odc. 1: Rozbieramy mięso! [ Wideo]

    14 lutego 2019
    Czytaj więcej
    Steki z krzyżowej wg Marcina Budynka

    Wołowe triki i techniki! Odc. 3: Steki z krzyżowej [Wideo]

    1 sierpnia 2017
    Czytaj więcej
    Tatar - jak przygotować mięso wołowe

    Wołowe triki i techniki! Odc. 2: Befsztyk tatarski [Wideo]

    1 sierpnia 2017
    Czytaj więcej
    Marcin Budynek w programie "Wołowe triki i techniki"

    Wołowe triki i techniki. Odc. 1: Co kryje w sobie półtusz wołowa?

    1 sierpnia 2017
    Czytaj więcej

    Związek Polskie Mięso
    ul. Chałubińskiego 8
    00-613 Warszawa

    Godziny pracy biura:
    Poniedziałek-piątek 8:00-16:00

    Tel: +48 22 830 26 56
    Email: info@polskie-mieso.pl

    KRS: 0000063289
    NIP: 5261719336
    REGON: 010700994

    • Aktualności
    • Zapytania ofertowe
    • O związku
    • Baza wiedzy
    • Nasze media
    • Archiwum
    • Kontakt
    Facebook
    Instagram
    Twitter
    Youtube
    • GTS
    • PQS
    • Eksport
    • Reklama

    Copyright © 2020 Polskie Mięso

    • Polityka prywatności i plików cookies
    • Regulamin
    • Kontakt