Aktualności
O związku
Władze Związku
Członkowie
Dołącz do nas
Nasze działania
Kampania
Pewne jest jedno
Moda na wieprzowinę!
Wydarzenia
Piknik PDŻ – fotorelacja
Ambrozja Smaku – Polskie Mięso
Study Tour: Szlakiem Polskiego Mięsa – smakuj wołowinę!
Stawiam na drób!
Stawiam na wołowinę!
Newsletter
Gazeta
Kulinaria
Baza wiedzy
Brexit
Ceny produktów rolnych
Mięsne Fakty
Archiwum Biuletynu Mięsne Fakty
Produkcja, handel, otoczenie biznesowe
Rynek mięsa
Zdrowa porcja wiedzy
Zapytania ofertowe
2019
2020
2021
2022
2023
2024
Systemy jakości
PQS
Pork Quality System
Uczestnicy sytemu
Do pobrania PQS
Dla mediów
GTS
Kabanosy
Kiełbasa jałowcowa
Kiełbasa myśliwska
Do pobrania GTS
Kontakt
Wyszukiwanie
Polskie Mięso
Aktualności
Oświadczenie Związku Polskie Mięso w sprawie opublikowanego wywiadu na portalu Onet…
Stanowisko Związku Polskie Mięso w sprawie artykułu dotyczącego zanieczyszczeń z ferm…
Oświadczenie Związku POLSKIE MIĘSO w sprawie publikacji nierzetelnych informacji dotyczących przemysłu…
Oświadczenie w sprawie treści zawartych na stronie głównej portalu www.gazeta.pl w…
Modelowy przykład dezinformacji żywnościowej
O związku
Władze Związku
Członkowie
Dołącz do nas
Nasze działania
Kampania
Pewne jest jedno
Moda na wieprzowinę!
Wydarzenia
Piknik PDŻ – fotorelacja
Ambrozja Smaku – Polskie Mięso
Study Tour: Szlakiem Polskiego Mięsa – smakuj wołowinę!
Stawiam na drób!
Stawiam na wołowinę!
Newsletter
Gazeta
Kulinaria
Baza wiedzy
Wszystko
Brexit
Ceny produktów rolnych
Mięsne Fakty
Archiwum Biuletynu Mięsne Fakty
Produkcja, handel, otoczenie biznesowe
Rynek mięsa
Zdrowa porcja wiedzy
Zabezpieczone: [Mięsne Fakty] W UE będzie spadek produkcji zwierzęcej
Zabezpieczone: [Mięsne Fakty] To jest po prostu wręcz absurdalne
Zabezpieczone: [Mięsne Fakty] Czy AI wyprowadzi rolników w pole?
Zabezpieczone: [Mięsne Fakty] Przeżuwacze zwierzętami przyszłości
Zapytania ofertowe
Wszystko
2019
2020
2021
2022
2023
2024
Informacja o wyniku postępowania w sprawie Zapytanie Ofertowe nr ZPM 02/02/2024
Zapytanie Ofertowe nr ZPM 01/03/2024 na przygotowanie szczegółowej koncepcji oraz realizację…
Informacja o wyniku postępowania w sprawie Zapytanie Ofertowe nr ZPM 01/02/2024…
Zapytanie Ofertowe nr ZPM 02/02/2024 dotyczące projektu pt. „Akcje promocyjno –…
Systemy jakości
PQS
Pork Quality System
Uczestnicy sytemu
Do pobrania PQS
Dla mediów
GTS
Kabanosy
Kiełbasa jałowcowa
Kiełbasa myśliwska
Do pobrania GTS
Kontakt
Strona główna
Członkowie
Członkowie Stowarzyszenia