Aktualności
O związku
Władze Zarządu
Członkowie
Dołącz do nas
Nasze działania
Kampania
Pewne jest jedno
Moda na wieprzowinę!
Wydarzenia
Piknik PDŻ – fotorelacja
Ambrozja Smaku – Polskie Mięso
Study Tour: Szlakiem Polskiego Mięsa – smakuj wołowinę!
Stawiam na drób!
Stawiam na wołowinę!
Newsletter
Gazeta
Kulinaria
Baza wiedzy
Brexit
Ceny produktów rolnych
Mięsne Fakty
Produkcja, handel, otoczenie biznesowe
Rynek mięsa
Zapytania ofertowe
2019
2020
2021
2022
2023
Systemy jakości
PQS
Pork Quality System
Uczestnicy sytemu
Do pobrania PQS
Dla mediów
GTS
Kabanosy
Kiełbasa jałowcowa
Kiełbasa myśliwska
Do pobrania GTS
Kontakt
Sign in
Welcome!
Log into your account
Twoja nazwa użytkownika
Twoje hasło
Nie pamiętasz hasła?
Password recovery
Odzyskaj swoje hasło
Twój e-mail
Wyszukiwanie
Polskie Mięso
Aktualności
Związek Polskie Mięso partnerem Forum Rynku Spożywczego i Handlu
POLAGRA 2022: oto najważniejsze informacje
Oświadczenie organizacji drobiarskich w sprawie manipulacji w materiale TVN24
Premiera raportu ,,WIEPRZOWINA – NOWA PERSPEKTYWA”
Międzynarodowe FORUM branży mięsnej
O związku
Władze Zarządu
Członkowie
Dołącz do nas
Nasze działania
Kampania
Pewne jest jedno
Moda na wieprzowinę!
Wydarzenia
Piknik PDŻ – fotorelacja
Ambrozja Smaku – Polskie Mięso
Study Tour: Szlakiem Polskiego Mięsa – smakuj wołowinę!
Stawiam na drób!
Stawiam na wołowinę!
Newsletter
Gazeta
Kulinaria
Baza wiedzy
Wszystko
Brexit
Ceny produktów rolnych
Mięsne Fakty
Produkcja, handel, otoczenie biznesowe
Rynek mięsa
[Mięsne Fakty] Stop dezinformacji – akcja branży rolno-spożywczej
[Mięsne Fakty] Australijscy hodowcy bydła mają powody do zadowolenia
[Mięsne Fakty] Od stycznia 2024 roku będzie podatek od plastiku
[Mięsne Fakty] Yu Shumin: Ochrona przed BSE w Polsce jest efektywna
Zapytania ofertowe
Wszystko
2019
2020
2021
2022
2023
Informacja o wyniku postępowania w sprawie Zapytanie Ofertowe – Udział w…
ZAPYTANIE OFERTOWE nr ZPM 01/05/2023 dotyczące projektu (zadania) – Udział w…
Informacja o wyniku postępowania w sprawie Zapytanie Ofertowe – Działania wizerunkowe…
Informacja o wyniku postępowania w sprawie Zapytanie Ofertowe – Organizacja chińskiego…
Systemy jakości
PQS
Pork Quality System
Uczestnicy sytemu
Do pobrania PQS
Dla mediów
GTS
Kabanosy
Kiełbasa jałowcowa
Kiełbasa myśliwska
Do pobrania GTS
Kontakt
Strona główna
Baza wiedzy
Białe czy Czerwone. Odc.: Coś się święci [Wideo]
Baza wiedzy
Kulinaria
Białe czy Czerwone. Odc.: Coś się święci [Wideo]
8 kwietnia 2019
Ta strona korzysta z ciasteczek aby świadczyć usługi na najwyższym poziomie. Dalsze korzystanie ze strony oznacza, że zgadzasz się na ich użycie.
Zgoda