Archiwum

Przetarg – Moda na wieprzowinę – Pytania i odpowiedzi

W związku z prowadzonym postępowaniem przetargowym na przygotowanie i realizację kampanii ochrony wizerunku mięsa wieprzowego w Polsce pod roboczym tytułem: „Moda na wieprzowinę” do organizacji...

Tygodniowe ceny wieprzowiny – tydz. 11/2015

Decoupes porcines_Pigmeat cuts_semaines_week 11-2015

Znakowanie krajem pochodzenia – mięso mielone

Podczas ostatniego spotkania UECBV, w którym uczestniczył także przedstawiciel Komisji Europejskiej, dotyczącego przemysłu mięsnego dyskutowano kwestię oznaczania krajem pochodzenia mięsa mielonego w przypadku mieszaniny mięsa...

Ceny wieprzowiny w tyg. 10/2015

Decoupes porcines_Pigmeat cuts_semaines_week 10-2015

Tygodniowe ceny wołowiny

week 9 beef carcasses week 9 live cattle calves

Projekt strony internetowej – wybór oferenta

Informujemy, że po przeanalizowaniu wszystkich przesłanych ofert dokonaliśmy wyboru 3 oferentów, którzy zostali zakwalifikowani do kolejnego etapu konkurencyjnej procedury wyboru wykonawcy. Związek Polskie Mięso w...

UWAGA – Aktualizacja dot. zaproszenia do składania ofert na przygotowanie i realizację kampanii ochrony...

W nawiązaniu do Zaproszenia do składania ofert na przygotowanie i realizację kampanii ochrony wizerunku mięsa wieprzowego w Polsce pod roboczym tytułem: ,,Moda na wieprzowinę”, opublikowanego w...

Zaproszenie do przygotowania i przedstawienia oferty na realizację zadania: ,,POLSKIE MIĘSO – AMBROZJA SMAKU–...

Projekt zadania zakłada spotkanie z Parami Ambasadorskimi oraz szefami placówek dyplomatycznych pełniących misję dyplomatyczną w Polsce. Pretekstem spotkań jest polska, wielowiekowa tradycja wielokulturowości. Spotkanie ma...

Zaproszenie do składania ofert – "MODA NA WIEPRZOWINĘ"

ZAPROSZENIE DO SKŁADANIA OFERT NA PRZYGOTOWANIE I REALIZACJĘ KAMPANII OCHRONY WIZERUNKU MIĘSA WIEPRZOWEGO W POLSCE POD ROBOCZYM TYTUŁEM: ,,MODA NA WIEPRZOWINĘ”.   Związek „Polskie Mięso” zaprasza...

Polskie Mięso partnerem konkursu

Związek Polskie Mięso został partnerem oraz sponsorem nagród w konkursie kulinarnym "Gotuj Lokalnie" dla Nauczycieli zawodu w szkołach gastronomicznych. Tematem przewodnim będą kasze i wieprzowina...