Archiwum

Otwarcie fabryki HYPRED

Kroki milowe Hypred na rynku polskim i środkowoeuropejskim Kroki milowe, mają to do siebie, że dowiadujemy się o nich, kiedy zostały już wykonane czy osiągnięte,...

Działania promocyjne

Projekt promocyjny zaakceptowany! Uprzejmie informujemy, że projekt Związku Polskie Mięso, mający na celu 3 letnią promocję polskiego mięsa na rynku Kanady i Japonii, został zaakceptowany...

Tygodniowe ceny wieprzowiny – tydz. 16/2015

Decoupes porcines_Pigmeat cuts_semaines_week 16-2015

Polskie Mięso – Ambrozja Smaku – Dyplomatyczne spotkania

Wyniki procedury wyboru wykonawcy zadania pt. "Polskie Mięso - Ambrozja Smaku - Dyplomatyczne Spotkania".

Dostęp do rynku Kanady – wołowina i cielęcina

UECBV działa na temat kwestii recyklingu wody w kontekście dostępu do rynku kanadyjskiego wołowiny i cielęciny pochodzącej z UE. Na ostatnim spotkaniu w Ottawie delegacji...

Meksyk – eksport wieprzowiny

Poniżej przekazujemy najnowsze wiadomości na temat Meksyku dotyczące mięsa wieprzowego z UE: - Procedura zatwierdzania: Meksyk ogłosił chęć przeprowadzenia kontroli w czterech państwach członkowskich: Belgia, Dania,...

Etykietowanie mięsa jako składnika

14 kwietnia 2015 r. odbyło się spotkaniw Grupy Dialogu Społecznego (CDG) dotyczące wieprzowiny. W spotkaniu uczestniczyli również przedstawiciele Związku Polskie Mięso: prezes Witold Choiński oraz...

Posiedzenie Grupy dialogu społecznego ds. wieprzowiny – Bruksela

W dniu 14.04.2015 odbywa się w Brukseli spotkanie Grupy dialogu społecznego dotyczące aktualnej sytuacji na rynku wieprzowiny. W spotkaniu tym czynnie uczestniczą przedstawiciele Związku...

Tygodniowe ceny wieprzowiny – 14/2015

Decoupes porcines_Pigmeat cuts_semaines_week 14-2015

Tygodniowe ceny wołowiny – 13/2015

week 13 beef carcasses week 13 live cattle calves