Związek

Kuchnie świata

Ruszyła kampania Marka Polskie Mięso

Pewne jest jedno – polskie mięso. Najlepsze w kuchniach świata. Związek Polskie Mięso rozpoczął III edycję ogólnopolskiej kampanii informacyjnej „Marka Polskie Mięso. Polska Smakuje.” Ruszyła...
Hodowla przemysłowa

Stanowisko Związku Polskie Mięso w sprawie zmian w ustawie o ochronie zwierząt

Stanowisko Związku Polskie Mięso w sprawie   poselskiego projektu ustawy o zmianie ustawy o ochronie zwierząt oraz niektórych innych ustaw, przedstawionego przez Prawo i Sprawiedliwość,...
Sofitel Warsaw Victoria

ZAPROSZENIE na V edycję „Kongresu Mięsnego” pod patronatem Związku Polskie Mięso

Szanowni Państwo Serdecznie zapraszamy do udziału w V edycji „Kongresu Mięsnego”, który odbędzie się 27 lutego 2020 r. w hotelu Sofitel Warsaw Victoria, przy ul. Królewskiej...
Kabanosy Excellence marki Tarczyński

Firma Tarczyński SA nowym członkiem Związku Polskie Mięso

Firma Tarczyński SA to czołowy producent wędlin wysokiej jakości z segmentu premium. Lider kategorii kabanosów w Polsce, z ponad 60% udziałem w rynku. W portfolio...

PCC Consumer Products Kosmet nowym członkiem Związku Polskie Mięso

PCC CP Kosmet – część prężnego, globalnego koncernu PCC SE Grupa PCC SE (z siedzibą w Duisburgu, w Niemczech) to jeden z największych producentów środków...

Szlakiem Polskiego Mięsa – SMAKUJ WOŁOWINĘ! 2017

  Wychodząc naprzeciw rozwijającym się wciąż trendom w zakresie kulinariów, Związek Polskie Mięso postanowił stworzyć okazję do spotkania i współpracy dziennikarzy z całej Polski –...

Study Tour: Szlakiem Polskiego Mięsa – smakuj wołowinę! 2016

  W dniach 16-17.09.2016 r. Związek Polskie Mięso zrealizował po raz drugi spotkanie z cyklu: „Szlakiem Polskiego Mięsa – smakuj WOŁOWINĘ!”. Było to wydarzenie promujące...

Study Tour: Szlakiem Polskiego Mięsa – smakuj wołowinę! 2015

  W dniach 8.10-10.10.2015 r. został zrealizowany projekt Study Tour: „Szlakiem Polskiego Mięsa – smakuj wołowinę!”. Organizatorem wyjazdu był Związek „Polskie Mięso”. Do spotkania z wołowiną...