Aktualności
O związku
Władze Związku
Członkowie
Dołącz do nas
Nasze działania
Kampania
Pewne jest jedno
Moda na wieprzowinę!
Wydarzenia
Piknik PDŻ – fotorelacja
Ambrozja Smaku – Polskie Mięso
Study Tour: Szlakiem Polskiego Mięsa – smakuj wołowinę!
Stawiam na drób!
Stawiam na wołowinę!
Newsletter
Gazeta
Kulinaria
Badania
Wieprzowina
Wołowina
Baza wiedzy
Brexit
Ceny produktów rolnych
Mięsne Fakty
Archiwum Biuletynu Mięsne Fakty
Produkcja, handel, otoczenie biznesowe
Rynek mięsa
Zdrowa porcja wiedzy
Zapytania ofertowe
2019
2020
2021
2022
2023
2024
2025
Systemy jakości
PQS
Pork Quality System
Uczestnicy sytemu
Do pobrania PQS
Dla mediów
GTS
Kabanosy
Kiełbasa jałowcowa
Kiełbasa myśliwska
Do pobrania GTS
Kontakt
Wyszukiwanie
Polskie Mięso
Aktualności
Sprostowanie błędów w Zapytaniu Ofertowym nr ZPM 02/01/2025
Odpowiedzi na pytania do Zapytania Ofertowego nr 01/01/2025
Zapytanie Ofertowe nr ZPM 02/01/2025 na przygotowanie szczegółowej koncepcji oraz realizację…
Zapytanie Ofertowe nr 01/01/2025 na przygotowanie szczegółowej koncepcji oraz realizację działań…
Informacja o wyniku postępowania dla Zapytania Ofertowego nr 01/09/2024
O związku
Władze Związku
Członkowie
Dołącz do nas
Nasze działania
Kampania
Pewne jest jedno
Moda na wieprzowinę!
Wydarzenia
Piknik PDŻ – fotorelacja
Ambrozja Smaku – Polskie Mięso
Study Tour: Szlakiem Polskiego Mięsa – smakuj wołowinę!
Stawiam na drób!
Stawiam na wołowinę!
Newsletter
Gazeta
Kulinaria
Badania
Wieprzowina
Wołowina
Baza wiedzy
Wszystko
Brexit
Ceny produktów rolnych
Mięsne Fakty
Archiwum Biuletynu Mięsne Fakty
Produkcja, handel, otoczenie biznesowe
Rynek mięsa
Zdrowa porcja wiedzy
Zabezpieczone: [Mięsne Fakty] EFSA: liczba przypadków wysoce zjadliwej grypy ptaków rośnie
Zabezpieczone: [Mięsne Fakty] Automatyczna klasyfikacja tusz wołowych jest już dozwolona także…
Zabezpieczone: [Mięsne Fakty] Pryszczyca w Niemczech bez nowych ognisk chorobowych
Zabezpieczone: [Mięsne Fakty] W Niemczech, w Brandenburgii wykryto dawno zapomnianą pryszczycę
Zapytania ofertowe
Wszystko
2019
2020
2021
2022
2023
2024
2025
Sprostowanie błędów w Zapytaniu Ofertowym nr ZPM 02/01/2025
Odpowiedzi na pytania do Zapytania Ofertowego nr 01/01/2025
Zapytanie Ofertowe nr ZPM 02/01/2025 na przygotowanie szczegółowej koncepcji oraz realizację…
Zapytanie Ofertowe nr 01/01/2025 na przygotowanie szczegółowej koncepcji oraz realizację działań…
Systemy jakości
PQS
Pork Quality System
Uczestnicy sytemu
Do pobrania PQS
Dla mediów
GTS
Kabanosy
Kiełbasa jałowcowa
Kiełbasa myśliwska
Do pobrania GTS
Kontakt
Strona główna
Zapytania ofertowe
Strona 15
Zapytania ofertowe
Zapytanie ofertowe nr 1/ZPM/08/2019
12 sierpnia 2019
Związek Polskie Mięso zaprasza do składania odpowiedzi na Zapytanie ofertowe nr 1/ZPM/08/2019 dotyczącego Projektu (zadania) pt. „MARKA POLSKIE MIĘSO/Polska Smakuje - kontynuacja” na przygotowanie...
Więcej
1
...
13
14
15
Strona 15 z 15