W Zapytaniu Ofertowym nr ZPM 2/12/2021 dotyczącym Projektu (zadania)„Akcje promocyjno-informacyjne dla uczniów szkół gastronomicznych – Stawiam na drób” na stronie 7 Zapytania, Rozdziale 10,...
Związek Polskie Mięso” zaprasza do składania odpowiedzi na zapytanie-ofertowe-15_12_2021 dotyczące Projektu (zadania) „Akcje promocyjno-informacyjne dla uczniów szkół gastronomicznych – Stawiam na drób”.
Związek Polskie Mięso” zaprasza do składania odpowiedzi na ZAPYTANIE OFERTOWE ZPM1/12/2021 na przeprowadzenie koordynacji zadania „MARKA POLSKIE MIĘSO/Polska Smakuje - kontynuacja”.
Informacja o wyniku postępowania w sprawie ZAPYTANIE OFERTOWE nr ZPM1/11/2021 na przeprowadzenie koordynacji zadania „MARKA POLSKIE MIĘSO/Polska Smakuje - kontynuacja”z dnia 22 listopada 2021...
Związek Polskie Mięso zaprasza do składania odpowiedzi na ZAPYTANIE OFERTOWE ZPM1.11.2021 na przeprowadzenie koordynacji zadania "MARKA POLSKIE MIĘSO/Polska Smakuje - kontynuacja".
KOMUNIKAT nr 3
Informacja o zmianach
w
ZAPYTANIE OFERTOWE nr ZPM1/10/2021
dotyczące Projektu (zadania) pt. „MARKA POLSKIE MIĘSO/Polska Smakuje -
kontynuacja” na
przygotowanie i zrealizowanie kontynuacji kampanii pod tytułem:
„Marka Polskie...
KOMUNIKAT
Informacja o zmianach
w
ZAPYTANIE OFERTOWE nr ZPM1/10/2021
dotyczące Projektu (zadania) pt. „MARKA POLSKIE MIĘSO/Polska Smakuje -
kontynuacja” na
przygotowanie i zrealizowanie kontynuacji kampanii pod tytułem:
„Marka Polskie Mięso/Polska Smakuje”
W...
PYTANIE:
Czy punkt zaznaczony na żółto oznacza, że na tym samym evencie ma wystąpić dietetyk, celebryta oraz uznany szef kuchni czy może wystąpić jedna z...