• Aktualności
  • O związku
    • Władze Związku
    • Członkowie
    • Dołącz do nas
  • Nasze działania
    • Kampania
      • Pewne jest jedno
      • Moda na wieprzowinę!
    • Wydarzenia
      • Piknik PDŻ – fotorelacja
      • Ambrozja Smaku – Polskie Mięso
      • Study Tour: Szlakiem Polskiego Mięsa – smakuj wołowinę!
      • Stawiam na drób!
      • Stawiam na wołowinę!
      • Podkręć Smak!
    • Newsletter
    • Gazeta
    • Kulinaria
    • Badania
      • Wieprzowina
      • Wołowina
      • Badania ilościowe i jakościowe
  • Baza wiedzy
    • Brexit
    • Ceny produktów rolnych
    • Mięsne Fakty
    • Archiwum Biuletynu Mięsne Fakty
    • Produkcja, handel, otoczenie biznesowe
    • Rynek mięsa
    • Zdrowa porcja wiedzy
  • Zapytania ofertowe
    • 2019
    • 2020
    • 2021
    • 2022
    • 2023
    • 2024
    • 2025
  • Systemy jakości
    • PQS
      • Pork Quality System
      • Uczestnicy sytemu
      • Do pobrania PQS
      • Dla mediów
    • GTS
      • Kabanosy
      • Kiełbasa jałowcowa
      • Kiełbasa myśliwska
      • Do pobrania GTS
  • Kontakt
Wyszukiwanie
Polskie Mięso
  • Aktualności
    • „Podkręć Smak!”, czyli edukacja nauczycieli od kuchni

      Mały logotyp ZPM

      Badania ilościowe i jakościowe

      Informacja o wyniku postępowania dla Zapytania Ofertowego nr 02/01/2025

      Informacja o wyniku postępowania dla Zapytania Ofertowego nr 01/01/2025

      Sprostowanie błędów w Zapytaniu Ofertowym nr ZPM 02/01/2025

  • O związku
    • Władze Związku
    • Członkowie
    • Dołącz do nas
  • Nasze działania
    • Kampania
      • Pewne jest jedno
      • Moda na wieprzowinę!
    • Wydarzenia
      • Piknik PDŻ – fotorelacja
      • Ambrozja Smaku – Polskie Mięso
      • Study Tour: Szlakiem Polskiego Mięsa – smakuj wołowinę!
      • Stawiam na drób!
      • Stawiam na wołowinę!
      • Podkręć Smak!
    • Newsletter
    • Gazeta
    • Kulinaria
    • Badania
      • Wieprzowina
      • Wołowina
      • Badania ilościowe i jakościowe
  • Baza wiedzy
    • WszystkoBrexitCeny produktów rolnychMięsne FaktyArchiwum Biuletynu Mięsne FaktyProdukcja, handel, otoczenie biznesoweRynek mięsaZdrowa porcja wiedzy

      Zabezpieczone: Chińczycy zajadają się podrobami wieprzowymi

      Zabezpieczone: Strzelecki: Rozszerzona Odpowiedzialność Producenta to bubel prawny

      Zabezpieczone: Obejdzie się bez zakazu eksportu drobiu

      Zabezpieczone: Grozi nam zakaz eksportu drobiu

  • Zapytania ofertowe
    • Wszystko2019202020212022202320242025

      Informacja o wyniku postępowania dla Zapytania Ofertowego nr 02/01/2025

      Informacja o wyniku postępowania dla Zapytania Ofertowego nr 01/01/2025

      Sprostowanie błędów w Zapytaniu Ofertowym nr ZPM 02/01/2025

      Odpowiedzi na pytania do Zapytania Ofertowego nr 01/01/2025

  • Systemy jakości
    • PQS
      • Pork Quality System
      • Uczestnicy sytemu
      • Do pobrania PQS
      • Dla mediów
    • GTS
      • Kabanosy
      • Kiełbasa jałowcowa
      • Kiełbasa myśliwska
      • Do pobrania GTS
  • Kontakt
Strona główna Kulinaria

Kulinaria

  • Aktualności
  • Archiwum
  • Baza wiedzy
  • Bez kategorii
  • Kulinaria
  • Nasze media
  • Raporty
  • Stanowiska ZPM
  • UE i Świat
  • Wieprzowina
  • Zapytania ofertowe
  • Związek
    Białe czy Czerwone. Pewne jest jedno

    Białe czy Czerwone. Odc.: Coś się święci [Wideo]

    8 kwietnia 2019
    </iframe
    Więcej
    Beata śniechowska i Magiczny Składnik

    Białe czy Czerwone. Odc.: Waga piórkowa [Wideo]

    22 marca 2019
    Więcej

    Białe czy Czerwone. Odc. 1: Rozbieramy mięso! [ Wideo]

    14 lutego 2019
    Więcej
    Steki z krzyżowej wg Marcina Budynka

    Wołowe triki i techniki! Odc. 3: Steki z krzyżowej [Wideo]

    1 sierpnia 2017
    Więcej
    Tatar - jak przygotować mięso wołowe

    Wołowe triki i techniki! Odc. 2: Befsztyk tatarski [Wideo]

    1 sierpnia 2017
    Więcej
    Marcin Budynek w programie "Wołowe triki i techniki"

    Wołowe triki i techniki. Odc. 1: Co kryje w sobie półtusz wołowa?

    1 sierpnia 2017
    Więcej
    Facebook
    Instagram
    Twitter
    Youtube
    • GTS
    • PQS
    • Eksport
    • Reklama

    Związek Polskie Mięso
    ul. Chałubińskiego 8
    00-613 Warszawa

    Godziny pracy biura:
    Poniedziałek-piątek 8:00-16:00

    Tel: +48 22 830 26 56
    Email: info@polskie-mieso.pl

    KRS: 0000063289
    NIP: 5261719336
    REGON: 010700994

    • Aktualności
    • Zapytania ofertowe
    • O związku
    • Baza wiedzy
    • Nasze media
    • Archiwum
    • Kontakt

    Copyright © 2020 Polskie Mięso

    • Polityka prywatności i plików cookies
    • Regulamin
    • Kontakt