Aktualności
O związku
Władze Związku
Członkowie
Dołącz do nas
Nasze działania
Kampania
Pewne jest jedno
Moda na wieprzowinę!
Wydarzenia
Piknik PDŻ – fotorelacja
Ambrozja Smaku – Polskie Mięso
Study Tour: Szlakiem Polskiego Mięsa – smakuj wołowinę!
Stawiam na drób!
Stawiam na wołowinę!
Newsletter
Gazeta
Kulinaria
Badania
Wieprzowina
Wołowina
Baza wiedzy
Brexit
Ceny produktów rolnych
Mięsne Fakty
Archiwum Biuletynu Mięsne Fakty
Produkcja, handel, otoczenie biznesowe
Rynek mięsa
Zdrowa porcja wiedzy
Zapytania ofertowe
2019
2020
2021
2022
2023
2024
2025
Systemy jakości
PQS
Pork Quality System
Uczestnicy sytemu
Do pobrania PQS
Dla mediów
GTS
Kabanosy
Kiełbasa jałowcowa
Kiełbasa myśliwska
Do pobrania GTS
Kontakt
Wyszukiwanie
Polskie Mięso
Aktualności
Zapytanie Ofertowe nr 01/01/2025 na przygotowanie szczegółowej koncepcji oraz realizację działań…
Informacja o wyniku postępowania dla Zapytania Ofertowego nr 01/09/2024
Odpowiedzi na pytania do Zapytania Ofertowego nr ZPM 01/09/2024
Odpowiedź na pytanie do Zapytania Ofertowego nr ZPM 01/09/2024
Odpowiedzi na pytania do Zapytania Ofertowego nr ZPM 01/09/2024
O związku
Władze Związku
Członkowie
Dołącz do nas
Nasze działania
Kampania
Pewne jest jedno
Moda na wieprzowinę!
Wydarzenia
Piknik PDŻ – fotorelacja
Ambrozja Smaku – Polskie Mięso
Study Tour: Szlakiem Polskiego Mięsa – smakuj wołowinę!
Stawiam na drób!
Stawiam na wołowinę!
Newsletter
Gazeta
Kulinaria
Badania
Wieprzowina
Wołowina
Baza wiedzy
Wszystko
Brexit
Ceny produktów rolnych
Mięsne Fakty
Archiwum Biuletynu Mięsne Fakty
Produkcja, handel, otoczenie biznesowe
Rynek mięsa
Zdrowa porcja wiedzy
Zabezpieczone: [Mięsne Fakty] W Niemczech, w Brandenburgii wykryto dawno zapomnianą pryszczycę
Zabezpieczone: [Mięsne Fakty] Robert Sowa: W Polsce drób i wieprzowinę mamy…
Zabezpieczone: [Mięsne Fakty] Smykiewicz: W Polsce nie ma problemu z dostępem…
Zabezpieczone: [Mięsne Fakty] Na nic sprzeciwy państw i rolników – umowa…
Zapytania ofertowe
Wszystko
2019
2020
2021
2022
2023
2024
2025
Zapytanie Ofertowe nr 01/01/2025 na przygotowanie szczegółowej koncepcji oraz realizację działań…
Informacja o wyniku postępowania dla Zapytania Ofertowego nr 01/09/2024
Odpowiedzi na pytania do Zapytania Ofertowego nr ZPM 01/09/2024
Odpowiedź na pytanie do Zapytania Ofertowego nr ZPM 01/09/2024
Systemy jakości
PQS
Pork Quality System
Uczestnicy sytemu
Do pobrania PQS
Dla mediów
GTS
Kabanosy
Kiełbasa jałowcowa
Kiełbasa myśliwska
Do pobrania GTS
Kontakt
Strona główna
Kulinaria
Kulinaria
Aktualności
Archiwum
Baza wiedzy
Bez kategorii
Kulinaria
Nasze media
Raporty
Stanowiska ZPM
UE i Świat
Wieprzowina
Zapytania ofertowe
Związek
Białe czy Czerwone. Odc.: Coś się święci [Wideo]
8 kwietnia 2019
</iframe
Więcej
Białe czy Czerwone. Odc.: Waga piórkowa [Wideo]
22 marca 2019
Więcej
Białe czy Czerwone. Odc. 1: Rozbieramy mięso! [ Wideo]
14 lutego 2019
Więcej
Wołowe triki i techniki! Odc. 3: Steki z krzyżowej [Wideo]
1 sierpnia 2017
Więcej
Wołowe triki i techniki! Odc. 2: Befsztyk tatarski [Wideo]
1 sierpnia 2017
Więcej
Wołowe triki i techniki. Odc. 1: Co kryje w sobie półtusz wołowa?
1 sierpnia 2017
Więcej