Reklama
Ceny mięsa
Mięsne fakty
Zabezpieczone: Nagrody Związku POLSKIE MIĘSO – ZŁOTY SZPIKULEC 2025
Podczas gali będącej zwieńczeniem drugiej edycji Światowego Dnia Mięsa wręczono nagrody Związku POLSKIE MIĘSO. Przyznano siedem nagród podzielonych na kategorie. Kto je otrzymał?
#Fundusze Promocji
Zabezpieczone: Konkurować czy współpracować z Ukrainą?
Rozmawiali o tym uczestnicy jednego z paneli podczas Światowego Dnia Mięsa, który zbiegł się z powrotem do zasad importu z Ukrainy przewidzianych w Układzie...
Zabezpieczone: Na Światowym Dniu Mięsa o umowie UE–Mercosur
Czy porozumienie handlowe Unii z czterema państwami z Ameryki Południowej zagraża polskim producentom drobiu i wołowiny? Przedstawiciele branży biją na alarm, eksperci apelują o...
Zabezpieczone: Druga edycja Światowego Dnia Mięsa – mięso to polska wizytówka!
Podczas 2. Światowego Dnia Mięsa, który odbył się w stolicy z udziałem gości z zagranicy omówiono kluczowe wyzwania stojące przed polską branżą mięsną.
#Fundusze Promocji
Zabezpieczone: Wpływ brexitu na brytyjski sektor wieprzowiny
Jak wynika z analiz Agriculture and Horticulture Development Board
(AHDB) brexit znacząco, głównie negatywnie, wpłynął na brytyjską
branżę wieprzowiny. Z jakimi wyzwaniami zmaga się ona po...
Zabezpieczone: Mięso może stanowić fundament zdrowej i smacznej diety
O faktach i mitach na temat mięsa drobiowego i wieprzowego, ich
roli w diecie i korzyściach ze spożywania - mówi Wanda Baltaza,
dietetyk kliniczny, wykładowca akademicki...
Zapytania ofertowe
Aktualności
Informacja o wydłużeniu terminu składania ofert do Zapytania Ofertowego nr. ZPM 01/06/2025
Związek POLSKIE MIĘSO informuje o wydłużeniu terminu na składanie ofert w odpowiedzi na Zapytanie Ofertowe nr ZPM 01/06/2025 do dnia 7 lipca 2025 roku.
Pozostałe...
Sprostowanie błędu w Zapytaniu Ofertowym nr ZPM 01/06/2025
W związku z błędem w opublikowanym na stronie internetowej Związku POLSKIE MIĘSO w Zapytaniu Ofertowym nr ZPM 01/06/2025 dotyczącym projektu pt. MIĘSO Z POLSKI...
Zapytanie Ofertowe nr ZPM 01/06/2025 dotyczące przygotowania szczegółowej koncepcji oraz realizację działań w ramach...
Związek POLSKIE MIĘSO
zaprasza
w terminie do 7 lipca 2025 roku, do godz. 12:00 do składania odpowiedzi na Zapytanie Ofertowe nr ZPM 01/06/2025 dotyczące przygotowania szczegółowej...
Informacja o wyniku postępowania dla Zapytanie Ofertowe nr ZPM 01/05/2025
Informacja o wyniku postępowania dla Zapytania Ofertowego nr ZPM 01/05/2025 dotyczącego przygotowania szczegółowej koncepcji oraz realizację działań w ramach projektu Poznaj Drób.
Zapytanie Ofertowe nr ZPM 01/05/2025 na przygotowanie szczegółowej koncepcji oraz realizację działań w ramach...
Związek POLSKIE MIĘSO
zaprasza
w terminie do 26 maja 2025 roku, do godz. 12:00 do składania odpowiedzi na Zapytanie Ofertowe 01/05/2025 dotyczące przygotowania szczegółowej koncepcji oraz realizację...
„Podkręć Smak!”, czyli edukacja nauczycieli od kuchni
„Podkręć Smak!”, czyli edukacja nauczycieli od kuchni
Za nami pierwsze szkolenie kulinarne dla nauczycieli szkół gastronomicznych „Podkręć Smak!”, które odbyło się w dniach 14-16 marca...