Brodnickie Zakłady Żelatyny Sp. z o.o. są nowym członkiem Związku Polskie Mięso. Poniżej kilka informacji o zakładzie.
Brodnickie Zakłady Żelatyny są kontynuatorem wieloletniej tradycji produkcji...
Regularnie w ciągu ostatnich tygodni, zwracaliśmy uwagę na znaczenie finalizowanej obecnie umowy o wolnym
handlu (CETA) z Kanadą (umowa polityczna zawarta została 18 października 2013) dla...
W ostatnim czasie informowaliśmy o stanie zaawansowania prac przed przyjęciem rozporządzenia zmieniającego rozporządzenie (WE) nr 1760/2000 w sprawie elektronicznej identyfikacji bydła (EID) i dobrowolnego...
"Rozmowy z Federacją Rosyjską w sprawie zakazu wywozu mięsa wieprzowego z UE - oświadczenie komisarza ds. zdrowia Tonio Borga.
"W związku z potwierdzeniem, w piątek...
Jaka jest realna wartość odżywcza produktów? Co gwarantują europejskie znaki chronionej nazwy pochodzenia? W jaki sposób zapewnić odpowiednią jakość przy produkcji żywności? Jak wygląda...
Polska Federacja Producentów Żywności Związek Pracodawców
zaprasza do udziału w konferencji szkoleniowej:
„Dodatki do żywności ”
12 marca 2014 r., Hotel Marriott, Warszawa
25% rabatu dla prenumeratorów kwartalnika...