Aktualności
O związku
Władze Związku
Członkowie
Dołącz do nas
Nasze działania
Kampania
Pewne jest jedno
Moda na wieprzowinę!
Wydarzenia
Piknik PDŻ – fotorelacja
Ambrozja Smaku – Polskie Mięso
Study Tour: Szlakiem Polskiego Mięsa – smakuj wołowinę!
Stawiam na drób!
Stawiam na wołowinę!
Podkręć Smak!
Newsletter
Gazeta
Kulinaria
Badania
Wieprzowina
Wołowina
Badania ilościowe i jakościowe
Baza wiedzy
Brexit
Ceny produktów rolnych
Mięsne Fakty
Archiwum Biuletynu Mięsne Fakty
Produkcja, handel, otoczenie biznesowe
Rynek mięsa
Zdrowa porcja wiedzy
Zapytania ofertowe
2019
2020
2021
2022
2023
2024
2025
Systemy jakości
PQS
Pork Quality System
Uczestnicy sytemu
Do pobrania PQS
Dla mediów
GTS
Kabanosy
Kiełbasa jałowcowa
Kiełbasa myśliwska
Do pobrania GTS
Kontakt
Wyszukiwanie
Polskie Mięso
Aktualności
Sprostowanie błędu w Zapytaniu Ofertowym nr ZPM 01/06/2025
Zapytanie Ofertowe nr ZPM 01/06/2025 dotyczące przygotowania szczegółowej koncepcji oraz realizację…
Informacja o wyniku postępowania dla Zapytanie Ofertowe nr ZPM 01/05/2025
Zapytanie Ofertowe nr ZPM 01/05/2025 na przygotowanie szczegółowej koncepcji oraz realizację…
„Podkręć Smak!”, czyli edukacja nauczycieli od kuchni
O związku
Władze Związku
Członkowie
Dołącz do nas
Nasze działania
Kampania
Pewne jest jedno
Moda na wieprzowinę!
Wydarzenia
Piknik PDŻ – fotorelacja
Ambrozja Smaku – Polskie Mięso
Study Tour: Szlakiem Polskiego Mięsa – smakuj wołowinę!
Stawiam na drób!
Stawiam na wołowinę!
Podkręć Smak!
Newsletter
Gazeta
Kulinaria
Badania
Wieprzowina
Wołowina
Badania ilościowe i jakościowe
Baza wiedzy
Wszystko
Brexit
Ceny produktów rolnych
Mięsne Fakty
Archiwum Biuletynu Mięsne Fakty
Produkcja, handel, otoczenie biznesowe
Rynek mięsa
Zdrowa porcja wiedzy
Zabezpieczone: Konkurować czy współpracować z Ukrainą?
Zabezpieczone: Na Światowym Dniu Mięsa o umowie UE–Mercosur
Zabezpieczone: Druga edycja Światowego Dnia Mięsa – mięso to polska wizytówka!
Zabezpieczone: Wpływ brexitu na brytyjski sektor wieprzowiny
Zapytania ofertowe
Wszystko
2019
2020
2021
2022
2023
2024
2025
Sprostowanie błędu w Zapytaniu Ofertowym nr ZPM 01/06/2025
Zapytanie Ofertowe nr ZPM 01/06/2025 dotyczące przygotowania szczegółowej koncepcji oraz realizację…
Informacja o wyniku postępowania dla Zapytanie Ofertowe nr ZPM 01/05/2025
Zapytanie Ofertowe nr ZPM 01/05/2025 na przygotowanie szczegółowej koncepcji oraz realizację…
Systemy jakości
PQS
Pork Quality System
Uczestnicy sytemu
Do pobrania PQS
Dla mediów
GTS
Kabanosy
Kiełbasa jałowcowa
Kiełbasa myśliwska
Do pobrania GTS
Kontakt
Strona główna
Archiwum
Strona 69
Archiwum
Tygodniowe ceny wołowiny
14 października 2013
week 40 beef carcasses
Więcej
Tygodniowe ceny baraniny
14 października 2013
week 40 sheep carcasses
Więcej
Tygodniowe ceny cielęciny
14 października 2013
week 40 live cattle calves
Więcej
VII polowanie branży mięsnej
9 października 2013
Związek Polskie Mięso po raz VII organizuje polowanie branży mięsnej. Więcej szczegółów: info@polskie-mieso.pl, 722 220 018
Więcej
Tygodniowe ceny wieprzowiny
7 października 2013
Découpes porcines semaine 40-2013
Więcej
Rozporządzenia Komisji w sprawie inspekcji wieprzowiny – stan gry
7 października 2013
Od czasu przyjęcia projektu uchwały przez ComEnvi (przy Parlamencie Europejskim), co miało miejsce w środę 25 września 2013, główne strony wykazały dużą aktywność w...
Więcej
Wykaz brazylijskich hodowców bydła dopuszczonych eksportu do UE.
7 października 2013
Aktualny wykaz brazylijskich hodowców bydła dopuszczonych eksportu do UE. Document 413 Brésil - carte états agréés - exportation UE
Więcej
Tygodniowe ceny wieprzowiny
4 października 2013
week 39 pig carcasses
Więcej
Tygodniowe ceny wołowiny
4 października 2013
week 39 beef carcasses
Więcej
Tygodniowe ceny baraniny
4 października 2013
week 39 sheep carcasses
Więcej
1
...
68
69
70
...
93
Strona 69 z 93