• Aktualności
  • O związku
    • Władze Zarządu
    • Członkowie
    • Dołącz do nas
  • Nasze działania
    • Kampania
      • Pewne jest jedno
      • Moda na wieprzowinę!
    • Wydarzenia
      • Piknik PDŻ – fotorelacja
      • Ambrozja Smaku – Polskie Mięso
      • Study Tour: Szlakiem Polskiego Mięsa – smakuj wołowinę!
      • Stawiam na drób!
      • Stawiam na wołowinę!
    • Newsletter
    • Gazeta
    • Kulinaria
  • Baza wiedzy
    • Brexit
    • Ceny produktów rolnych
    • Mięsne Fakty
    • Produkcja, handel, otoczenie biznesowe
    • Rynek mięsa
  • Zapytania ofertowe
    • 2019
    • 2020
    • 2021
    • 2022
    • 2023
  • Systemy jakości
    • PQS
      • Pork Quality System
      • Uczestnicy sytemu
      • Do pobrania PQS
      • Dla mediów
    • GTS
      • Kabanosy
      • Kiełbasa jałowcowa
      • Kiełbasa myśliwska
      • Do pobrania GTS
  • Kontakt
Sign in
Welcome!Log into your account
Nie pamiętasz hasła?
Password recovery
Odzyskaj swoje hasło
Wyszukiwanie
Polskie Mięso
  • Aktualności
    • Polskie Mięso - Forum Rynku Spożywczego i Handlu 2022

      Związek Polskie Mięso partnerem Forum Rynku Spożywczego i Handlu

      Targi POLAGRA 2022

      POLAGRA 2022: oto najważniejsze informacje

      Oświadczenie organizacji drobiarskich w sprawie materiału TVN

      Oświadczenie organizacji drobiarskich w sprawie manipulacji w materiale TVN24

      Raport "WIEPRZOWINA - NOWA PERSPEKTYWA"

      Premiera raportu ,,WIEPRZOWINA – NOWA PERSPEKTYWA”

      Międzynarodowe forum branży mięsnej w Poznan Congress Center

      Międzynarodowe FORUM branży mięsnej

  • O związku
    • Władze Zarządu
    • Członkowie
    • Dołącz do nas
  • Nasze działania
    • Kampania
      • Pewne jest jedno
      • Moda na wieprzowinę!
    • Wydarzenia
      • Piknik PDŻ – fotorelacja
      • Ambrozja Smaku – Polskie Mięso
      • Study Tour: Szlakiem Polskiego Mięsa – smakuj wołowinę!
      • Stawiam na drób!
      • Stawiam na wołowinę!
    • Newsletter
    • Gazeta
    • Kulinaria
  • Baza wiedzy
    • WszystkoBrexitCeny produktów rolnychMięsne FaktyProdukcja, handel, otoczenie biznesoweRynek mięsa
      Stop dezinformacji - akcja branży rolno-spożywczej

      [Mięsne Fakty] Stop dezinformacji – akcja branży rolno-spożywczej

      Zadowolenie australijskich hodowców bydła

      [Mięsne Fakty] Australijscy hodowcy bydła mają powody do zadowolenia

      Podatek od plastiku

      [Mięsne Fakty] Od stycznia 2024 roku będzie podatek od plastiku

      Yu Shumin: Ochrona przed BSE w Polsce jest efektywna

      [Mięsne Fakty] Yu Shumin: Ochrona przed BSE w Polsce jest efektywna

  • Zapytania ofertowe
    • Wszystko20192020202120222023
      zapytania ofertowe

      Informacja o wyniku postępowania w sprawie Zapytanie Ofertowe – Udział w…

      zapytania ofertowe

      ZAPYTANIE OFERTOWE nr ZPM 01/05/2023 dotyczące projektu (zadania) – Udział w…

      zapytania ofertowe

      Informacja o wyniku postępowania w sprawie Zapytanie Ofertowe – Działania wizerunkowe…

      zapytania ofertowe

      Informacja o wyniku postępowania w sprawie Zapytanie Ofertowe – Organizacja chińskiego…

  • Systemy jakości
    • PQS
      • Pork Quality System
      • Uczestnicy sytemu
      • Do pobrania PQS
      • Dla mediów
    • GTS
      • Kabanosy
      • Kiełbasa jałowcowa
      • Kiełbasa myśliwska
      • Do pobrania GTS
  • Kontakt
Strona główna Archiwum
  • Archiwum
27 czerwca 2013

7.JPG

Facebook
Twitter
    Redakcja

    Związek Polskie Mięso
    ul. Chałubińskiego 8
    00-613 Warszawa

    Godziny pracy biura:
    Poniedziałek-piątek 8:00-16:00

    Tel: +48 22 830 26 56
    Email: info@polskie-mieso.pl

    KRS: 0000063289
    NIP: 5261719336
    REGON: 010700994

    • Aktualności
    • Zapytania ofertowe
    • O związku
    • Baza wiedzy
    • Nasze media
    • Archiwum
    • Kontakt
    Facebook
    Instagram
    Twitter
    Youtube
    • GTS
    • PQS
    • Eksport
    • Reklama

    Copyright © 2020 Polskie Mięso

    • Polityka prywatności i plików cookies
    • Regulamin
    • Kontakt
    Ta strona korzysta z ciasteczek aby świadczyć usługi na najwyższym poziomie. Dalsze korzystanie ze strony oznacza, że zgadzasz się na ich użycie.Zgoda