• Aktualności
  • O związku
    • Władze Związku
    • Członkowie
    • Dołącz do nas
  • Nasze działania
    • Kampania
      • Pewne jest jedno
      • Moda na wieprzowinę!
    • Wydarzenia
      • Piknik PDŻ – fotorelacja
      • Ambrozja Smaku – Polskie Mięso
      • Study Tour: Szlakiem Polskiego Mięsa – smakuj wołowinę!
      • Stawiam na drób!
      • Stawiam na wołowinę!
      • Podkręć Smak!
    • Newsletter
    • Gazeta
    • Kulinaria
    • Badania
      • Wieprzowina
      • Wołowina
      • Badania ilościowe i jakościowe
  • Baza wiedzy
    • Brexit
    • Ceny produktów rolnych
    • Mięsne Fakty
    • Archiwum Biuletynu Mięsne Fakty
    • Produkcja, handel, otoczenie biznesowe
    • Rynek mięsa
    • Zdrowa porcja wiedzy
  • Zapytania ofertowe
    • 2019
    • 2020
    • 2021
    • 2022
    • 2023
    • 2024
    • 2025
  • Systemy jakości
    • PQS
      • Pork Quality System
      • Uczestnicy sytemu
      • Do pobrania PQS
      • Dla mediów
    • GTS
      • Kabanosy
      • Kiełbasa jałowcowa
      • Kiełbasa myśliwska
      • Do pobrania GTS
  • Kontakt
Wyszukiwanie
Polskie Mięso
  • Aktualności
    • „Podkręć Smak!”, czyli edukacja nauczycieli od kuchni

      Mały logotyp ZPM

      Badania ilościowe i jakościowe

      Informacja o wyniku postępowania dla Zapytania Ofertowego nr 02/01/2025

      Informacja o wyniku postępowania dla Zapytania Ofertowego nr 01/01/2025

      Sprostowanie błędów w Zapytaniu Ofertowym nr ZPM 02/01/2025

  • O związku
    • Władze Związku
    • Członkowie
    • Dołącz do nas
  • Nasze działania
    • Kampania
      • Pewne jest jedno
      • Moda na wieprzowinę!
    • Wydarzenia
      • Piknik PDŻ – fotorelacja
      • Ambrozja Smaku – Polskie Mięso
      • Study Tour: Szlakiem Polskiego Mięsa – smakuj wołowinę!
      • Stawiam na drób!
      • Stawiam na wołowinę!
      • Podkręć Smak!
    • Newsletter
    • Gazeta
    • Kulinaria
    • Badania
      • Wieprzowina
      • Wołowina
      • Badania ilościowe i jakościowe
  • Baza wiedzy
    • WszystkoBrexitCeny produktów rolnychMięsne FaktyArchiwum Biuletynu Mięsne FaktyProdukcja, handel, otoczenie biznesoweRynek mięsaZdrowa porcja wiedzy

      Zabezpieczone: Chińczycy zajadają się podrobami wieprzowymi

      Zabezpieczone: Strzelecki: Rozszerzona Odpowiedzialność Producenta to bubel prawny

      Zabezpieczone: Obejdzie się bez zakazu eksportu drobiu

      Zabezpieczone: Grozi nam zakaz eksportu drobiu

  • Zapytania ofertowe
    • Wszystko2019202020212022202320242025

      Informacja o wyniku postępowania dla Zapytania Ofertowego nr 02/01/2025

      Informacja o wyniku postępowania dla Zapytania Ofertowego nr 01/01/2025

      Sprostowanie błędów w Zapytaniu Ofertowym nr ZPM 02/01/2025

      Odpowiedzi na pytania do Zapytania Ofertowego nr 01/01/2025

  • Systemy jakości
    • PQS
      • Pork Quality System
      • Uczestnicy sytemu
      • Do pobrania PQS
      • Dla mediów
    • GTS
      • Kabanosy
      • Kiełbasa jałowcowa
      • Kiełbasa myśliwska
      • Do pobrania GTS
  • Kontakt
Strona główna Nasze media Gazeta

Gazeta

  • Gazeta
  • Newsletter

    Gazeta Polskie Mięso 4/2024

    2 grudnia 2024
    Więcej

    Gazeta Polskie Mięso 3/2024

    2 grudnia 2024
    Więcej

    Gazeta Polskie Mięso 2/2024

    2 grudnia 2024
    Więcej

    Gazeta – Polskie Mięso 1/2024

    28 listopada 2024
    Więcej

    Gazeta – Polskie Mięso 05/2023

    10 stycznia 2024
    Więcej
    20234_okladka

    Gazeta – Polskie Mięso 04/2023

    20 listopada 2023
    Więcej

    Gazeta – Polskie Mięso 03/2023

    20 listopada 2023
    Więcej
    Magazyn "Polskie Mięso", nr 2/2023

    Gazeta – Polskie Mięso 02/2023

    11 lipca 2023
    Więcej
    Magazyn Polskie Mięso - nr 1, 2023

    Gazeta – Polskie Mięso 01/2023

    23 maja 2023
    Więcej
    Magazyn Polskie Mięso - grudzień 2022

    Gazeta – Polskie Mięso (grudzień) 04/2022

    23 maja 2023
    Więcej
    123Strona 1 z 3
    Facebook
    Instagram
    Twitter
    Youtube
    • GTS
    • PQS
    • Eksport
    • Reklama

    Związek Polskie Mięso
    ul. Chałubińskiego 8
    00-613 Warszawa

    Godziny pracy biura:
    Poniedziałek-piątek 8:00-16:00

    Tel: +48 22 830 26 56
    Email: info@polskie-mieso.pl

    KRS: 0000063289
    NIP: 5261719336
    REGON: 010700994

    • Aktualności
    • Zapytania ofertowe
    • O związku
    • Baza wiedzy
    • Nasze media
    • Archiwum
    • Kontakt

    Copyright © 2020 Polskie Mięso

    • Polityka prywatności i plików cookies
    • Regulamin
    • Kontakt