Pewne jest jedno. Polskie mięso.
Białe czy czerwone? Drób czy wieprzowina? Podajemy fakty i obalamy popularne mity (czy może raczej meaty) na temat spożywania mięsa!
Moda na wieprzowinę!
Kampania rozpoczęła się we wrześniu 2015 roku, a jej celem było uświadomienie konsumentów w zakresie jakości, wartości odżywczej oraz walorówmięsa wieprzowego.
Piknik PDŻ – fotorelacja
Kolejna edycja pikniku Poznaj Dobrą Żywność z udziałem stoiska Związku Polskie Mięso promującego spożycie wieprzowiny za nami. W tym roku Związek Polskie Mięso pod hasłem ,,wrzuć na ruszt WIEPRZOWINĘ”
Ambrozja Smaku – Polskie Mięso
Ambrozja Smaku to spotkania organizowane przez Związek Polskie Mięso w celu promocji polskiego drobiu.
Pork Quality System
System Jakości Wieprzowiny PQS to jeden z pierwszych w Polsce kompleksowy program wytwarzania wysokiej jakości mięsa wieprzowego.
Study Tour: Szlakiem Polskiego Mięsa – Smakuj Wołowinę!
Organizowane przez Związek Polskie Mięso spotkania dla dziennikarzy z całej Polski.
Stawiam na drób!
Szkolenia kulinarne dla uczniów szkół gastronomicznych.
Stawiam na wołowinę!
Projekt informacyjno-edukacyjny mający na celu dokształcenie uczniów szkół gastronomicznych w zakresie wykorzystania polskiego mięsa wołowego.