Polska Federacja Producentów Żywności Związek Pracodawców
zaprasza do udziału w konferencji szkoleniowej:
„Dodatki do żywności ”
12 marca 2014 r., Hotel Marriott, Warszawa
25% rabatu dla prenumeratorów kwartalnika „Food–Lex”
10 %zniżki przy rejestracji do 31.01.2014 r.
W programie między innymi:
- Wytyczne Komisji Europejskiej dotyczące dodatków do żywności
- Substancje słodzące w żywności
- Aromaty dymu wędzarniczego
- Dodatki do żywności w XXI wieku
- Wybrane dodatki do żywności – metody analiz oraz interpretacja wyników
- Prace Komisji Europejskiej dotyczące dodatków do żywności
- Zagrożenia prawne i medialne związane ze stosowaniem dodatków do żywności
Gwarantujemy najlepszych wykładowców min.: Joanna Gajda – Wyrębek (Narodowy Instytut Zdrowia Publicznego – Państwowy Zakład Higieny), Krzysztof Krygier (Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie), Marcin Tomasik (kancelaria Tomasik&Jaworski.) oraz najbardziej aktualne informację odnośnie stosowania dodatków do żywności.
Kto powinien wziąć udział w konferencji :
Konferencja jest przeznaczona dla wszystkich przedsiębiorstw branży spożywczej w całym łańcuchu żywnościowym, a szczególnie dla pracowników firm produkcyjnych z działów: jakości i rozwoju, badań i rozwoju, technologów oraz działów prawnych.
WIĘCEJ INFORMACJI NA STRONIE: www.pfpz.pl
W przypadku pytań proszę o kontakt:
Monika Jonczak, Dyrektor Marketingu
tel.: +48 22 830 70 55, e-mail: m.jonczak@pfpz.pl