Strona główna Archiwum „Dodatki do żywności ” 12 marca 2014 r., Hotel Marriott, Warszawa

„Dodatki do żywności ” 12 marca 2014 r., Hotel Marriott, Warszawa

Polska Federacja Producentów Żywności Związek Pracodawców

zaprasza do udziału w konferencji szkoleniowej:

„Dodatki do żywności ”

12 marca 2014 r., Hotel Marriott, Warszawa

25% rabatu dla prenumeratorów kwartalnika „Food–Lex”

10 %zniżki przy rejestracji do 31.01.2014 r.

 

W programie między innymi:

  • Wytyczne Komisji Europejskiej dotyczące dodatków do żywności
  • Substancje słodzące w żywności
  • Aromaty dymu wędzarniczego
  • Dodatki do żywności w XXI wieku
  • Wybrane dodatki do żywności – metody analiz oraz interpretacja wyników
  • Prace Komisji Europejskiej dotyczące dodatków do żywności
  • Zagrożenia prawne i medialne związane ze stosowaniem dodatków do żywności

Gwarantujemy najlepszych wykładowców min.: Joanna Gajda – Wyrębek (Narodowy Instytut Zdrowia Publicznego – Państwowy Zakład Higieny), Krzysztof Krygier (Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie), Marcin Tomasik (kancelaria Tomasik&Jaworski.) oraz najbardziej aktualne informację odnośnie stosowania dodatków do żywności.

Kto powinien wziąć udział w konferencji :

Konferencja jest przeznaczona dla wszystkich przedsiębiorstw branży spożywczej w całym łańcuchu żywnościowym, a szczególnie dla pracowników firm produkcyjnych z działów: jakości i rozwoju, badań i rozwoju, technologów oraz działów prawnych.

WIĘCEJ INFORMACJI NA STRONIE: www.pfpz.pl

W przypadku pytań proszę o kontakt:

Monika Jonczak, Dyrektor Marketingu

    tel.: +48 22 830 70 55, e-mail: m.jonczak@pfpz.pl