Aktualności
O związku
Władze Związku
Członkowie
Dołącz do nas
Nasze działania
Kampania
Pewne jest jedno
Moda na wieprzowinę!
Wydarzenia
Piknik PDŻ – fotorelacja
Ambrozja Smaku – Polskie Mięso
Study Tour: Szlakiem Polskiego Mięsa – smakuj wołowinę!
Stawiam na drób!
Stawiam na wołowinę!
Newsletter
Gazeta
Kulinaria
Badania
Wieprzowina
Wołowina
Badania ilościowe i jakościowe
Baza wiedzy
Brexit
Ceny produktów rolnych
Mięsne Fakty
Archiwum Biuletynu Mięsne Fakty
Produkcja, handel, otoczenie biznesowe
Rynek mięsa
Zdrowa porcja wiedzy
Zapytania ofertowe
2019
2020
2021
2022
2023
2024
2025
Systemy jakości
PQS
Pork Quality System
Uczestnicy sytemu
Do pobrania PQS
Dla mediów
GTS
Kabanosy
Kiełbasa jałowcowa
Kiełbasa myśliwska
Do pobrania GTS
Kontakt
Wyszukiwanie
Polskie Mięso
Aktualności
Informacja o wyniku postępowania dla Zapytania Ofertowego nr 02/01/2025
Informacja o wyniku postępowania dla Zapytania Ofertowego nr 01/01/2025
Sprostowanie błędów w Zapytaniu Ofertowym nr ZPM 02/01/2025
Odpowiedzi na pytania do Zapytania Ofertowego nr 01/01/2025
Zapytanie Ofertowe nr ZPM 02/01/2025 na przygotowanie szczegółowej koncepcji oraz realizację…
O związku
Władze Związku
Członkowie
Dołącz do nas
Nasze działania
Kampania
Pewne jest jedno
Moda na wieprzowinę!
Wydarzenia
Piknik PDŻ – fotorelacja
Ambrozja Smaku – Polskie Mięso
Study Tour: Szlakiem Polskiego Mięsa – smakuj wołowinę!
Stawiam na drób!
Stawiam na wołowinę!
Newsletter
Gazeta
Kulinaria
Badania
Wieprzowina
Wołowina
Badania ilościowe i jakościowe
Baza wiedzy
Wszystko
Brexit
Ceny produktów rolnych
Mięsne Fakty
Archiwum Biuletynu Mięsne Fakty
Produkcja, handel, otoczenie biznesowe
Rynek mięsa
Zdrowa porcja wiedzy
Zabezpieczone: Uwaga! Pryszczyca już także na Węgrzech
Zabezpieczone: Zamienniki mięsa? Nie uważamy ich za alternatywę
Zabezpieczone: [Mięsne Fakty] Jak Polacy postrzegają i konsumują mięso?
Zabezpieczone: [Mięsne Fakty] Jak wygląda globalny handel drobiem?
Zapytania ofertowe
Wszystko
2019
2020
2021
2022
2023
2024
2025
Informacja o wyniku postępowania dla Zapytania Ofertowego nr 02/01/2025
Informacja o wyniku postępowania dla Zapytania Ofertowego nr 01/01/2025
Sprostowanie błędów w Zapytaniu Ofertowym nr ZPM 02/01/2025
Odpowiedzi na pytania do Zapytania Ofertowego nr 01/01/2025
Systemy jakości
PQS
Pork Quality System
Uczestnicy sytemu
Do pobrania PQS
Dla mediów
GTS
Kabanosy
Kiełbasa jałowcowa
Kiełbasa myśliwska
Do pobrania GTS
Kontakt
Strona główna
Baza wiedzy
Produkcja, handel, otoczenie biznesowe
Strona 2
Produkcja, handel, otoczenie biznesowe
Brexit
Ceny produktów rolnych
Mięsne Fakty
Produkcja, handel, otoczenie biznesowe
Rynek mięsa
Wszystko o stekach
Zdrowa porcja wiedzy
Platforma Access2Markets – zgłaszanie barier oraz naruszeń w handlu
9 grudnia 2020
Platforma Access2Markets, nowy publiczny portal informacyjny o dostępie do rynków krajów pozaunijnych oraz zasadach importu do Unii Europejskiej, już działa. Portal zastąpił dwa dotychczasowe...
Więcej
1
2
Strona 2 z 2