Archiwum

Wrześniowy numer „Polskie Mięso”

Dlaczego powstał „Plan dla wsi” i jaką rolę mają w nim pełnić zakłady mięsne oraz kto odniesie z tego największe korzyści? Czy minister ugnie...

Zapytanie ofertowe – „Przygotowanie koncepcji konkursu kulinarnego i jego zrealizowanie”

Zapraszamy do składania odpowiedzi na Zapytanie ofertowe "Przygotowanie koncepcji konkursu kulinarnego i jego zrealizowanie".  

Jest już wakacyjny numer gazety „Polskie Mięso”

Oddajemy w Państwa ręce kolejny numer naszego kwartalnika "Polskie Mięso. W gazecie zwracamy uwagę, że dotychczasowe plany rozwoju sektora wieprzowego w Polsce stały się w...

Zapytanie ofertowe

Zapraszamy do składania odpowiedzi na Zapytanie Ofertowe (do pobrania TUTAJ) na najem powierzchni wystawienniczej na targach ANUGA organizowanych w terminie 7-11.10.2017

Informacja o wyborze oferty na catering

Związek Polskie Mięso zawiadamia o rozstrzygnięciu przetargu na usługi cateringu w związku z organizacją stoiska podczas Targów Polagra Food w Poznaniu.  

Informacja o wyborze oferty na zabudowę stoiska

Związek Polskie Mięso zawiadamia o rozstrzygnięciu przetargu na usługę projektu i wykonania zabudowy stoiska podczas Targów Polagra Food w Poznaniu.

Konferencja Związku o bezpieczeństwie żywności

W terminie 27-28 luty odbyła się na Zamku w Rynie konferencja branżowa, zorganizowana przez Związek Polskie Mięso. To jedno z najważniejszych wydarzeń w polskiej...

KONFERENCJA BRANŻOWA

Zapraszamy do udziału w KONFERENCJI BRANŻY MIĘSNEJ „Bezpieczeństwo żywności – nadzór, podział kompetencji oraz doświadczeń we współpracy pomiędzy służbami weterynaryjnymi a przetwórcami” – organizowanej przez Związek...

Golden Porky nowym członkiem Związku Polskie Mięso

Golden Porky jest prężnie rozwijającą się firmą, powstałą na bazie kilkudziesięciu lat doświadczenia w branży mięsnej. Zajmuje się rozbiorem głów wieprzowych, konfekcjonowaniem oraz handlem mięsem...

POLAGRA w nowym terminie

  Jak informuje organizator targów Polagra Food, aby skorzystać z niższych cen na powierzchnię wystawienniczą należy zgłosić się do: 23 stycznia 2018. Producenci, którzy tak zrobią mogą...