Strona główna Aktualności

Aktualności

„Podkręć Smak!”, czyli edukacja nauczycieli od kuchni

„Podkręć Smak!”, czyli edukacja nauczycieli od kuchni Za nami pierwsze szkolenie kulinarne dla nauczycieli szkół gastronomicznych „Podkręć Smak!”, które odbyło się w dniach 14-16 marca...
Mały logotyp ZPM

Badania ilościowe i jakościowe

Związek POLSKIE MIĘSO jest inicjatorem badań konsumenckich pt.: „Preferencje i opinie dotyczące konsumpcji mięsa wśród Polaków – badanie ilościowe i jakościowe” zrealizowanych przez agencję SW...

Informacja o wyniku postępowania dla Zapytania Ofertowego nr 02/01/2025

Informacja o wyniku postępowania dla Zapytania Ofertowego nr 02/01/2025 dotyczącego realizacji zadania pt. Akcje promocyjno - informacyjne dla uczniów szkół gastronomicznych - STAWIAM NA...

Informacja o wyniku postępowania dla Zapytania Ofertowego nr 01/01/2025

Informacja o wyniku postępowania dla Zapytania Ofertowego nr. ZPM 01/01/2025 dotyczącego przygotowania szczegółowej koncepcji oraz realizację działań w ramach projektu pt. Światowy Dzień...

Sprostowanie błędów w Zapytaniu Ofertowym nr ZPM 02/01/2025

W związku z błędami w opublikowanym na stronie internetowej Związku POLSKIE MIĘSO w Zapytaniu Ofertowym nr ZPM 02/01/2025 dotyczącym projektu pt. Akcje informacyjno -...

Odpowiedzi na pytania do Zapytania Ofertowego nr 01/01/2025

Pytanie 1: Czy przyjmują Państwo jakieś widełki czasowe w zakresie przebiegu Kongresu? Odp. Kongres jest wydarzeniem jednodniowym a przedział godzinowy realizacji Kongresu będzie zależny programu...

Zapytanie Ofertowe nr ZPM 02/01/2025 na przygotowanie szczegółowej koncepcji oraz realizację działań w ramach...

Związek POLSKIE MIĘSO zaprasza w terminie do 10 lutego 2025 roku do godziny 12:00 do składania odpowiedzi na Zapytanie ofertowe nr ZPM 02/01/2025  dotyczące przygotowania szczegółowej...

Zapytanie Ofertowe nr 01/01/2025 na przygotowanie szczegółowej koncepcji oraz realizację działań w ramach projektu...

Związek POLSKIE MIĘSO zaprasza w terminie do 4 lutego 2025 roku do godziny 12:00 do składania odpowiedzi na Zapytanie Ofertowe nr ZPM 01/01/2025 dotyczące przygotowania szczegółowej koncepcji...

Informacja o wyniku postępowania dla Zapytania Ofertowego nr 01/09/2024

Informacja o wyniku postępowania dla Zapytania Ofertowego nr 01/09/2024 dotyczącego przygotowania szczegółowej koncepcji i realizację działań w ramach projektu pt. „MARKA POSLKIE MIĘSO/Polska Smakuje...

Odpowiedzi na pytania do Zapytania Ofertowego nr ZPM 01/09/2024

Pytanie: Pytanie pierwsze Czy strona pierwsza zawierająca kontakty Wykonawcy powinna także zawierać nazwę zapytania „MARKA POLSKIE MIĘSO/POLSKA SMAKUJE – KONTYNUACJA VII EDYCJA” Odpowiedź: Tak, powinna...