„Podkręć Smak!”, czyli edukacja nauczycieli od kuchni
Za nami pierwsze szkolenie kulinarne dla nauczycieli szkół gastronomicznych „Podkręć Smak!”, które odbyło się w dniach 14-16 marca...
Związek POLSKIE MIĘSO jest inicjatorem badań konsumenckich pt.: „Preferencje i opinie dotyczące konsumpcji mięsa wśród Polaków – badanie ilościowe i jakościowe” zrealizowanych przez agencję SW...
Informacja o wyniku postępowania dla Zapytania Ofertowego nr 02/01/2025 dotyczącego realizacji zadania pt. Akcje promocyjno - informacyjne dla uczniów szkół gastronomicznych - STAWIAM NA...
Informacja o wyniku postępowania dla Zapytania Ofertowego nr. ZPM 01/01/2025 dotyczącego przygotowania szczegółowej koncepcji oraz realizację działań w ramach projektu pt. Światowy Dzień...
W związku z błędami w opublikowanym na stronie internetowej Związku POLSKIE MIĘSO w Zapytaniu Ofertowym nr ZPM 02/01/2025 dotyczącym projektu pt. Akcje informacyjno -...
Pytanie 1: Czy przyjmują Państwo jakieś widełki czasowe w zakresie przebiegu Kongresu?
Odp. Kongres jest wydarzeniem jednodniowym a przedział godzinowy realizacji Kongresu będzie zależny programu...
Związek POLSKIE MIĘSO
zaprasza
w terminie do 10 lutego 2025 roku do godziny 12:00 do składania odpowiedzi na Zapytanie ofertowe nr ZPM 02/01/2025 dotyczące przygotowania szczegółowej...
Związek POLSKIE MIĘSO
zaprasza
w terminie do 4 lutego 2025 roku do godziny 12:00 do składania odpowiedzi na Zapytanie Ofertowe nr ZPM 01/01/2025 dotyczące przygotowania szczegółowej koncepcji...
Informacja o wyniku postępowania dla Zapytania Ofertowego nr 01/09/2024 dotyczącego przygotowania szczegółowej koncepcji i realizację działań w ramach projektu pt. „MARKA POSLKIE MIĘSO/Polska Smakuje...
Pytanie: Pytanie pierwsze Czy strona pierwsza zawierająca kontakty Wykonawcy powinna także zawierać nazwę zapytania „MARKA POLSKIE MIĘSO/POLSKA SMAKUJE – KONTYNUACJA VII EDYCJA”
Odpowiedź: Tak, powinna...