Strona główna Aktualności

Aktualności

Informacja o wyniku postępowania dotyczącego Zapytania Ofertowego nr ZPM 01/06/2025

Informacja o wyniku postępowania dla Zapytania Ofertowego nr ZPM 01/06/2025 dotyczącego przygotowania szczegółowej koncepcji oraz realizację działań w ramach projektu pt. MIĘSO Z POLSKI...

Zapytanie Ofertowe nr ZPM 01/07/2025 dotyczące przygotowania szczegółowej koncepcji oraz realizację działań w ramach...

Związek POLSKIE MIĘSO zaprasza w terminie do 21 lipca 2025 roku, do godz. 12:00 do składania odpowiedzi na Zapytanie Ofertowe nr ZPM 01/07/2025 dotyczące przygotowania szczegółowej...

Informacja o wydłużeniu terminu składania ofert do Zapytania Ofertowego nr. ZPM 01/06/2025

Związek POLSKIE MIĘSO informuje o wydłużeniu terminu na składanie ofert w odpowiedzi na  Zapytanie Ofertowe nr ZPM 01/06/2025 do dnia 7 lipca 2025 roku. Pozostałe...

Sprostowanie błędu w Zapytaniu Ofertowym nr ZPM 01/06/2025

W związku z błędem w opublikowanym na stronie internetowej Związku POLSKIE MIĘSO w Zapytaniu Ofertowym nr ZPM 01/06/2025 dotyczącym projektu pt. MIĘSO Z POLSKI...

Zapytanie Ofertowe nr ZPM 01/06/2025 dotyczące przygotowania szczegółowej koncepcji oraz realizację działań w ramach...

Związek POLSKIE MIĘSO zaprasza w terminie do 7 lipca 2025 roku, do godz. 12:00 do składania odpowiedzi na Zapytanie Ofertowe nr ZPM 01/06/2025  dotyczące przygotowania szczegółowej...

Informacja o wyniku postępowania dla Zapytanie Ofertowe nr ZPM 01/05/2025

Informacja o wyniku postępowania dla Zapytania Ofertowego nr ZPM 01/05/2025 dotyczącego przygotowania szczegółowej koncepcji oraz realizację działań w ramach projektu Poznaj Drób.

Zapytanie Ofertowe nr ZPM 01/05/2025 na przygotowanie szczegółowej koncepcji oraz realizację działań w ramach...

Związek POLSKIE MIĘSO zaprasza w terminie do 26 maja 2025 roku, do godz. 12:00 do składania odpowiedzi na Zapytanie Ofertowe 01/05/2025 dotyczące przygotowania szczegółowej koncepcji oraz realizację...

„Podkręć Smak!”, czyli edukacja nauczycieli od kuchni

„Podkręć Smak!”, czyli edukacja nauczycieli od kuchni Za nami pierwsze szkolenie kulinarne dla nauczycieli szkół gastronomicznych „Podkręć Smak!”, które odbyło się w dniach 14-16 marca...
Mały logotyp ZPM

Badania ilościowe i jakościowe

Związek POLSKIE MIĘSO jest inicjatorem badań konsumenckich pt.: „Preferencje i opinie dotyczące konsumpcji mięsa wśród Polaków – badanie ilościowe i jakościowe” zrealizowanych przez agencję SW...

Informacja o wyniku postępowania dla Zapytania Ofertowego nr 02/01/2025

Informacja o wyniku postępowania dla Zapytania Ofertowego nr 02/01/2025 dotyczącego realizacji zadania pt. Akcje promocyjno - informacyjne dla uczniów szkół gastronomicznych - STAWIAM NA...